Tutustutaan

Nettisivujen tulisi olla linjassa yrityksen toiminnan kanssa. Siispä yleensä projekti alkaa tutustumisella yrityksen toimintaan, arvoihin ja asioihin joita halutaan viestiä. Välimatka ei ole este yhteistyölle, koska sivujen valmistumista voi seurata reaaliajassa.

Toteutetaan

Useimmiten sivut toteutetaan WordPress -julkaisujärjestelmällä, mutta myös perinteisesti koodaamalla tehdyt sivut onnistuvat. HTML/PHP -tiedostoilla toteutetut responsiiviset sivut ovat hyvä vaihtoehto silloin kun asiakas ei itse hoida nettiselaimen välityksellä sivujen päivitystä.

Tarvittaessa myös tekstisisältöjä voidaan miettiä yhdessä. Valokuvauksen jätän ammattilaiselle, mutta käytössäni on myös laajat kuvakirjastot.

Tekniikka ja tuki

WordPressistä ollaan montaa mieltä. Itse pidän sen muunneltavuudesta ja monipuolisuudesta. Mutta WP:llä tehdessä pitää tietää mitä tekee. Varsinkin viimeisen vuoden (2017) aikana hyökkäykset WordPressiä kohtaan ovat yleistyneet valtavasti. Näitä hyökkäyksiä vastaan onneksi on paljon tehtävissä. Sivuston toiminta turvataan pitäytymällä turvallisissa lisäosissa ja huolehtimalla päivityksistä asianmukaisesti.

Hyvin usein sisällön saatuani sivusto toteutetaan ”Avaimet käteen” -periaatteella, joten voit rauhassa keskittyä ydinosaamiseesi.

 


Poimintoja toteutetuista internetsivuista:

Sulkavan Suursoudut
Annakataika
Annakataika
pm-laskenta
PM-Laskenta Oy
rs-matkailu
Rantasalmitravel
Elämänlanka
Fysiosarit
misssuomitour16
Miss Suomi -tour
virtalines
Virta Lines
wse
WheelSpin Engineering
Villa Kukkapää
pk-kalamatkat
PK-Kalamatkat
Parturi-Kampaamo Kaisa
Riitta Uusitalo
Riitta Uusitalo
parturikampaamosade
Parturi-Kampaamo Säde
artonpilke
Arton Pilke
Rallin Lomamökit
Rallin Lomamökit