fbpx
Valikko Sulje

Hoitokalastusta, hyvinvointia, koirahoitolaa, kodinkoneita, nuohousta, viinikaappeja jne..

No, kaikkea tuota en ole tehnyt… mutta ollut mukana  nettisivujen teossa. Olen varmaan monta kertaa kirjoittanut, että yksi tämä työn ihanuuksista on, että pääsee tutustumaan niin monen eri alan yrittäjiin. Pyrin aina pääsemään liikeidean ytimeen, jotta sivuista tulee mahdollisimman totuudenmukainen

Hoitokalastus.fi -sivusto oli yksi ensimmäisistä asiakkaistani. Yli 10 vuotta pärjättiin aiemmilla sivuilla, mutta nyt ulkoasu muokattiin nykypäivään soveltuvaksi. Sisältö pysyi kutakuinkin samana.

Sulkavalla avattiin syksyllä aivan upea Koirahotelli Vartio – Vartiolle tehtiin flyerit, käyntikortit, opaskyltit ja tietenkin nettisivut. Niin paikallisen Sulkavan TV- ja Kodinkone T Kemppisen, kuin vähän kauempana olevan Huoltokurki Oy:n sivut toteutettiin myös.

MyCashflow -verkkokaupparintamalla on myös vilkasta. On ollut mukavaa että pystyn käyttämään täysin suomalaista verkkokauppapohjaa, jonka kehitys on aktiivista. Mm. tuotteiden selaamista helpottavat suodattimet on nyt mahdollista saada kauppaan. Myös kauppiaille järjestetään niin maksullisia kuin maksuttomia webinaareja, jotta verkkokauppiaan elämä helpottuisi.

Yksi vuodenvaihteen kohokohdista oli kun meidät mieheni kanssa valittiin Sulkavan vuoden yrittäjiksi 2019. Itsenäisyydenjuhlassa vastaanotimme palkinnon.