Uusia nettisivuja, koulutusta ja graafista suunnittelua

Valoisa aika pitenee aimo harppauksin ja hieman on vaikeuksia pysytellä työn äärellä kun ulkona paistaa aurinko. Juhlasoudut lähestyvät ja siihen on valmistauduttu monenlaisin markkiniontimateriaalein. Nettisivut uusittiin jo viime vuoden puolella ja nyt satsataan messuihin ja muuhun materiaaliin.

Nettisivuistoista on valmistunut Parturi-kampaamo Kaisalle kokonaan uudet sivut. Ajankohtaisia sulkavalaisuutisia voi lukea nyt Sulkava-lehden nettisivuilta. Kokonaan “kunniaa” Sulkava-lehden sivuista en ota, mutta apuna julkaisussa ja teknisessä opastuksessa olen ollut kevään aikana.

Savonlinnassa toimiva Terveystuotekauppa Elämänlanka vaihtoi omistajaa helmikuussa ja tässä yhteydessä rakennettiin myös tälle yritykselle uudet nettisivut.

Verkkokaupoista on valmistunut Työstökone.fi -verkkokauppa. Työstökone.fi on rakennettu MyCashflow -verkkokauppapohjalle.

Tammikuussa kävin kuuntelemassa uusimmat kuulumiset MyCashflow -kumppanipäivillä. Arvokasta tietoa alustan kehittymisestä on nyt takataskussa ja oli tosi mukava nähdä koko MyCashflow -tiimiä!