fbpx
Valikko Sulje

Uusia nettisivuja ja verkkokauppoja

Niinpä se nopsaan meni työntäyteinen talvi ja käännytään kohti kesää. Otsikon hommien lisäksi täytyy totuuden nimissä sanoa, että yksi työmaa on ollut pienimünsteriseisojapentumme Nelli.. Kuitenkin talven mittaan valmistui useita nettisivustoja sekä projektien yhteydessä ja erikseen tehtiin myös graafisen puolen töitä. Nelli pitää huolen niin tärkeistä taukojumpista.

MyCashflow verkkokauppoja

Verkkokaupoista uusimpana on valmistunut Home4you Helsinki . Tässä kaupassa nopeutettiin ohjelmointityötä käyttämällä teemakaupasta ostettua teemaa. Toki tämän lisäksi jäi tehtävää nimenomaan tämän kaupan tarpeisiin.

Tuoleja.fi -verkkokaupan rakentaminen sujui jouhevasti pohjanmaalaisten kanssa. Yritys tuo maahan toimistokalusteita ja näiden lisäksi saatavana on mm. kotimaista Kytölä jakkaraa, jotka verhoillaan Annalan kankailla.

Jos olet MyCashflow -kauppias, niin olethan huomannut, että MCF järjestää asiakkailleen kiinnostavia webinaareja eri aiheista. Itse osallistuin tänään Hakukoneoptimoinnin perusteet -verkkokurssiin.

Matkailuaiheisia nettisivuja

Tiittalan Kartanon sivuilta löytyy paljon tietoja niin majoitustiloista, tapahtumista, itse kartanosta kuin lähialueen tekemisistä. Myös Rantamakasiinilla on oma osio.

Matkailuyrityksistä uusittiin myös Kommerniemen Mökkilomien sivusto. Kommerniemi oli minun ensimmäinen nettisivuasiakas silloin aikoinaan, joten nostalgisissa tunnelmissa edettiin.