fbpx
Valikko Sulje

MyCashflow ja WooCommerce verkkokaupat

MyCashflow on täysin ylläpidetty palvelu, jossa on valittavissa kolme eri tasoa tarpeisiisi: Basic, Advanced tai Pro

WooCommerce on WordPress -julkaisujärjestelmään liitettävä lisäosa, jolla voi toteuttaa verkkokaupan ilman erillistä kuukausimaksua. Kauppa tarvitsee webhotellin ja teknisestä ylläpidosta vastaa kauppias itse.

Teen niin ulkoasun suunnittelua kuin ominaisuuksien muokkauksia. Allaolevista referenssipoiminnoista voit nähdä, että teen aina yksilöllisen ulkoasun kullekin kaupalle. Minulle on tärkeää, että asiakas on tyytyväinen lopputulokseen ja kauppa tuntuu omalta ja tuo tuotteet hyvin esille. Yhtä tärkeää on, että asiointi kaupassa on helppoa.

Olen tehnyt yhteistyötä MyCashflown kanssa kauan ja niinpä verkkokauppa-alustan ulkoasun räätälöinti onnistuu nopeasti. Mikäli olet löytänyt  Teemakaupasta valmiin ulkoasu, johon haluat muutoksia, niin ota yhteyttä!

SulkaSuunnittelu on Sertifioitu MyCashflow -kumppani

Kaipaako verkkokauppasi päivitystä?

WordPress on maailman yleisin julkaisujärjestelmä ja valitettavasti siihen on viimeaikoina kohdistunut paljon  hyökkäyksiä.

Paras tapa välttyä ikäviltä yllätyksiltä on pitää järjestelmä ajan tasalla. Koska WordPressin toiminta-ajatus on koota sivusto useasta eri lisäosaosta, on päivitysten tekeminen ehdoton edellytys pitää sivusto turvassa. Sivustolla kannattaa olla vain välttämättömät lisäosat.  WordPress on hyvä vaihtoehto verkkokaupalle, kunhan kauppias itse huolehtii jotta tekniset päivitykset seuraavat aikaansa.

Teknisten päivitysten tekeminen on onnistuu kaupan hallinnasta tai voit tehdä kanssani sopimuksen sivuston teknisestä ylläpidosta. Ylläpitosopimuksella huolehdin aina lisäosien ja muiden ohjelmaversioiden ylläpidosta sekä säännöllisestä varmuuskopioinnista.

 


Toteutettuja verkkokauppoja

Klikkaamalla kuvaa, pääset suoraan verkkokauppaan