Valikko Sulje

MyCashflow ja WooCommerce verkkokaupat

Verkkokaupan muokkaukset

Teen niin ulkoasun suunnittelua kuin ominaisuuksien muokkauksia MyCashflow- ja  WooCommerce-verkkokauppoihin. Allaolevista referenssipoiminnoista voit nähdä, että teen aina yksilöllisen ulkoasun kullekin kaupalle. Minulle on tärkeää, että asiakas on tyytyväinen lopputulokseen ja kaupassa on ne ominaisuudet mitä halutaan. Tiedän mitkä tekijät tuovat kaupalle lisää myyntiä ja parantaa konversiota (kuinka moni kauppaan tullut myös ostaa). On selvää, että asiointi kaupassa on sujuttava helposti.

MyCashflow-logo
SulkaSuunnittelu on Sertifioitu MyCashflow -kumppani

Uusi verkkokauppa

Ota yhteyttä ja jutellaan suunnitelmistasi uudesta verkkokaupasta. Minulla on pitkä kokemus verkkokauppojen kehittämisestä ja paneudun aina kunkin kaupan ominaispiirteisiin hyväksi todettuja käytäntöjä unohtamatta.

Verkkokaupassa asiointi on sujuttava ilman  katkoksia, muuten asiakas siirtyy toiseen kauppaan.
 
WooCommerce verkkokauppa sopii silloin, jos sinulla on WordPressillä tehty sivusto ja haluat siihen osaksi  verkkokaupan. Toki pelkän kaupankin voi toteuttaa WooCommercella, mutta silloin pitää olla valmius pitää itse alustaa ajan tasalla.

 

Referenssejä verkkokaupoista

Koiratutkat.com

Koiratutkat.com on toteutettu MyCashflow alustalle nykyisten omistajien kanssa tiiviissä yhteistyössä.

Metsästäjän erikoisliikettä pyörittää kotimainen perheyritys ja yrityksen arvot heijastuvat koko kaupan toimintaan. Koiratutkat.com:ssa on laaja valikoima ja monipuoliset toimitustavat. Yhdessä kauppiaan kanssa ideoitu ulkoasua ja toimintoja.

Tutustu: www.koiratutkat.com

Helsingin Kahvipaahtimo

Helsingin Kahvipaahtimon sivuihin on tehty valmiiseen teemaan asiakkaan toivomia muutoksia. MyCashflow vaihtoi oletusteemansa Fluid-versioihin ja näihin voit tilata muutoksia meiltä kumppaneilta.

Tässä työssä yrityksellä oli selkeät toiveet ja yhteistyöllä ne toteutetiin.

Tutustu: www.helsinginkahvipaahtimo.fi

PrettySales Second Hand

Pretty Sales SECOND HAND tarjoaa laadukkaita kierrätysvaatteita tyylistä tinkimättä. Laadukas, lähtöhinnaltaan hyvinkin arvokas vaate on mahdollista saada murto-osalla alkuperäishinnasta. 

Tämänkin MyCashflowlla toteutetun kaupan tekeminen on ollut mukavaa, koska kaupan perusajatus on loistava.

SulkaSuunnittelu on tehnyt ulkoasun ja toimintojen suunnittelun. Asiakas itse ylläpitää aktiivisesti kauppaa.

Tutustu: www.prettysales.fi

Ekosego

Raikas ulkoasu on toteutettu myös MyCashflow -alustalla. Kaupan valikoima koostuu mm. on eko- ja terveystuotteista. Luotettava kotimainen verkkokauppa, jolla nopeat toimitukset!

SulkaSuunnittelu ideoi ulkoasun asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Tutustu: www.ekosego.fi

JN Quality Expert

JN Quality Expert Oy valmistaa työturvallisuutta parantavia ja työtä helpottavia traktorin lisälaitteita sekä liikkuvien työkoneiden ja peräkärryjen perävaloja.

Verkkokauppa on toteutettu MyCashflowlla ja siinä on kieliversiot kansainvälistyvän yrityksen tarpeisiin.

Tutustu: www.kesto-osat.fi

Ilaritools

Ilaritools tekee vannesahanteriä mittojen mukaan omasta liittämöstä.  Valikoimassa  on kaikkea hitsaukseen, hiontaan, katkaisuun ja moneen muuhun tarpeeseen. Tuotevalikoima  on muotoutunut pitkän kokemuksen ja asiakkailta saadun palautteen perusteella ja kaupan tavarantoimittajat edustavat alojensa huippua.

Tämäkin kauppa on toteutettu MyCashflow-alustalle SulkaSuunnittelun suunnittelemalla ulkoasulla.

Tutustu: www.ilaritools.fi