Valikko Sulje

Nettisivuja yhdistyksille ja yrityksille

Kevät on ollut vilkas ja olen päässyt tekemään mielenkiintoisia sivustoja. Alla on kolmen eri kokoluokan sivustoja. En koskaan kyllästy siihen, kuinka erilaisiin maailmoihin saan perehtyä työni kautta. Osa on toki tutumpaa jo ennestään.

Kuitulan Erä on Hirvensalmella toimiva monipuolinen metsästysseura. Seuralla on paljon toimintaa ja upea metsästysmaja, jota vuokrataan myös ulkopuolisille. Kun majan sivulla on kalenteri, on helppo katsoa mikä on varaustilanne.

Puumalalaiselle Koneurakointi Majurille tehtiin nettisivut toiminnan kasvaessa ja kehittyessä. Tekeillä on myös brändikirja ja erilaisia markkinointimateriaaleja. Puukauppaa tehdään nyt vilkkaasti ja asiallisilla nettisivuilla puun myyjät löytävät myös energiapuun ostajat. Koneurakointi Majuri tekee myös muuta kuin haketusta.

Tuusulalaiselle Maalausliike A. Taskiselle tehtiin myös uudet sivut. Tämän maalausliikkeen sivusto on tyypillinen yrityksen esittelysivusto; laajuus on usein muutama sivu, oma ulkoasu ja yhdessä mietitty sisältö.